overline

Protseduurid koos Overline aparaadiga

Itaalia multifunktsionaalne seade

Sellel on 5 pihustit 5 erineva näohoolduse jaoks:
- RF lifting;
- Hapnikuteraapia;
- Elektroporatsioon;
- Mikrodermabrasioon;
- Kromoteraapia

lifting.

RF lifting

RF-lifting võitleb tõhusalt lõtvunud ja nõtke nahaga. Protseduuri toimel suureneb hapniku läbipääs kudedesse, kiirendab rakkude ainevahetust ning stimuleerib kollageeni, elastiini ja hüaluroonhappe tootmist. Tulemuseks on loomulikult silutud nahk.

Käitumisvaldkonnad:

Otsmik;
Silmade piirkond;
Ülemine näopiirkond (otsmik, silmad);
Alumine näopiirkond (sealhulgas topeltlõualuu);
Nägu;
Kael;
Dekoltee;

oxygen.

Hapnikuhooldus

Suunatud hapnikuga kokkupuude võimaldab suurendada sarvkihi "läbilaskvust" ja koos hapnikuga viiakse naha sisse kosmeetikatoodete toimeained (mis valitakse iga kliendi jaoks individuaalselt).

Hapniku näohooldus peaks:

  • vähendada peente joonte ja kortsude ilmnemist
  • parandada vereringet
  • soodustab kollageeni tootmist noorema välimusega naha jaoks
  • näo parandamine;
  • naha detoksikatsioon;
  • akne ennetamine ja ravi;
  • hüperpigmentatsiooni ravi,
  • fotovananemise märgid;

Silmade all olevate paistetuste ja tumedate ringide ravi; naha niisutamine ja noorendamine. Hooldus tundliku, "stressis" ja "väsinud" naha eest. See nahka rahustav hooldus pakub ülimat intensiivset niisutust. Ideaalne kõikidele nahatüüpidele, Rejuvenate Professional seerum sisaldab vitamiine ja antioksüdante, mis tõstavad, toniseerivad ja niisutavad nahka märkimisväärselt.

elektroporatsioon

Elektroporatsioon

on mitteinvasiivne nahahooldusmeetod, mille puhul voolu mõjul avanevad mikropoore ja ravikosmeetika tungib epidermise sügavamatesse kihtidesse.

MIS ON ELEKTROPORATSIOON?

Elektriimpulsside emissiooni kaudu aitab elektroporatsioon kaasa avatud kanaleid dermis, et edastada sügavuti mis tahes ainet, mis on valitud vastavalt vastavalt töödeldavatele puudustele.

Elektroporatsioon täidab järgmisi kosmeetilisi ülesandeid:

Taastab vee tasakaalu, naha turgori.
Muudab näo ovaali selgemaks.
Kaitseb nahka väliskeskkonna eest, mõjub detoksifitseerivalt.
Normaliseerib rasueritust.
Hoiab ära komedoonid, akne.
Ahendab poore.
Parandab jume.
Vähendab kortsude, armide, armide, venitusarmide, vaskulaarsete "tähtede", vanusevigastuste väljendust.

chromotherapy.

Kromoteraapia

See on ainulaadne meetod erinevate haiguste ravimiseks värvi ja valguse abil. Selle nähtuse teaduslik selgitus on, et valgus on sisuliselt erineva pikkusega elektromagnetilised lained. Meetodi sisuks on kontaktivaba ravi elektromagnetilise kiirgusega, mis kannab endas vajalikku eri värvitoonide valgusenergiat.

Chromo Frequency käsitleb naha puudusi kui rakkude disharmoonilist vibratsiooni, mida saab viia oma õigesse tasakaalu, kasutades selleks energia
värvid. Mask Light Face ja konkreetne alginaat maskid võivad tuua tagasi naha
selle õiget tasakaalu. Kromosagedus suurendab teiste lõpptulemuste lõpptulemusi.

Värv

Kromosagedused kasutavad värvi "tugevust", et tasakaalustada naha rakkude disharmoonilisi vibratsioone, mis on erinevate defektide põhjuseks.

Erinevate toonidega kiired

See toimib valguse abil näole ja dekolteele erinevate toonide kiirtega, mis valitakse sõltuvalt probleemist. Mask Light Face'ist väljuv valgusenergia sagedus ja spetsiaalsed eri värvi alginaatmaskid toonustava, vananemisvastase ja toitva hoolduse jaoks aitavad nahal taastada oma loomuliku rakutasakaalu.

Tervisliku välimusega nahk

Pärast seda protseduuri näeb nahk sile, särav ja nooruslik välja; ühtlustab jume ja eemaldab nahaärrituse/punetuse.

Individuaalne

Kromoteraapia avaldab nahale laiaulatuslikku mõju, parandab nahatooni, tervendab nägu, kaela ja dekolteed. See on tõhus ka võitluses vananemisprotsesside vastu, vähendab laienenud poore.

Kromoteraapia seansi ajal kasutatava kiirte värvi valik sõltub probleemi iseloomust.

Silmade all olevate paistetuste ja tumedate ringide ravi; naha niisutamine ja noorendamine. Hooldus tundliku, "stressis" ja "väsinud" naha eest. See nahka rahustav hooldus pakub ülimat intensiivset niisutust. Ideaalne kõikidele nahatüüpidele, Rejuvenate Professional seerum sisaldab vitamiine ja antioksüdante, mis tõstavad, toniseerivad ja niisutavad nahka märkimisväärselt.

Kromoteraapia tulemus

Kromoteraapia tulemuseks on näo, kaela ja dekolteepiirkonna naha tugevus ja värskus. Pärast seda protseduuri toimuvad järgmised muutused:

Jume ühtlustamine
Nahaärrituse ja punetuse neutraliseerimine.
Naha hapnikuga küllastamine, kiirendades ainevahetusprotsesse rakkudes.
Aktiveerib kollageeni, elastiini ja hüaluroonhappe sünteesi, mille tulemusena muutub nahk nooruslikuks, tugevaks ja pinguldatuks.
Kromoteraapia teine eelis on selle valutatus. Kui soovite, et teie nägu oleks sile ja särav, et äratada tähelepanu värskuse ja nooruslikkusega, kui soovite vabaneda pingetest ja lõõgastuda - kromoteraapia on teie valik!

 

mikrodermabrasioon

MIKRODERMABRASIOON

Mikrodermabrasioon kasutatakse nahapinna ümberkujundamiseks ja see seisneb kahjustatud pindmiste kihtide mehaanilises abrasioonis. See meetod võimaldab eemaldada surnud naharakud, mis soodustab rakkude uuenemist. See on oluline samm, sest see valmistab naha ette, et saada kasu hapnikuga teostatud regeneratsioonihooldust.

Mikrodermabrasioon

on õrn ja valutu viis vabaneda "surnud" naharakkudest ning protseduur stimuleerib naha uuenemist. Teemant-mikrodermabrasioon on ideaalne viis näo koorimise protseduuriks. Seadme ots koorib epidermise rakke ja lihvib aktiivselt nahka, silub ja tasandab seda.

Olete alati oodatud kliinikus Skin Life Clinic!
Protseduurile saate aja broneerida telefonil +372 56107427 või e-posti aadressil info@skinlifeclinic.ee.