morpheus-8-logo-large-1024x160
inmode

UUS 2024. AASTAKS

InMode’i Morpheus8 on tipptasemel koe remodelleerimise lahendus, mis ravib naha lõtvust ja eemaldab liigse rasva (soovi korral). Morpheus8 ainulaadne konstruktsioon sisaldab kohandatavaid seadmeotsikuid, mis muudab ravi ideaalseks mitte ainult suurtes ja hõlpsasti ligipääsetavates piirkondades, vaid ka väikestes, delikaatsetes kohtades, kus on vajalik täpsus.

Morpheus8 kasutab mikro-nõelutamist koos ohutu, kaasaegse, fraktsionaalse radiolainete energiaga (RF), et remodelleerida nahka mitmetes dermise ja aluskihist, pingutades seda ning käivitades kollageeni tootmise, et suurendada volüümi ja paindlikkust.

Kui otsite viise vananemise märkide vähendamiseks ega ole valmis läbima invasiivsemat protseduuri, võib Morpheus8 RF mikro-nõelutamine olla just teile sobiv lahendus.

Need, kes soovivad parandada kortse ja voldikesi, ebaühtlast nahatekstuuri, näo volüümi kadumist, aknearmide ja päikesekahjustuste nähtavust, võivad Morpheus8-st kasu saada.

Morpheus8 ei vaja taastumisaega. Enamik inimesi naaseb tööle päev pärast protseduuri. Pärast ravi võite näha natuke punkttõusmist nõelte poolt. See peaks kestma vaid paar minutit. Teie nahk on punane ja soe, nagu oleks see veidi päikesepõlenud, kuni ühe nädala. Kõrvaltoimed piirdub sama punetusega, mida võite kogeda pärast päeva rannas. Turse töödeldud piirkondades on samuti väike probleem, kuid peaks lahenema ühe või kahe päeva jooksul. 

Patsientidel soovitatakse kasutada mõnda päeva õrnu nahahooldustooteid, samal ajal kui nende nahk paraneb, vältides eksfoliante, happeid ja muid agressiivseid koostisosade. Hoidke oma nahk niisutatuna ja kasutage rohkelt päikesekaitsekreemi, kuna teie nahk on taastumise ajal tundlikum. Teie pakkuja arutab teiega enne ja pärast ravi üksikasjaliku juhendi nimekirja.

 

inmode

Morpheus8 RF mikronõelumine

Pärast Morpheus8 ravi on teie nahk värskendatud, elavdatud ja parendatud. Aja jooksul hakkavad uued kollageenikihid teie nahka täitma ja volüümima, luues siledama ja nooruslikuma jume ning kontuurid.

 Mõningane tõstmine, mis vähendab naha lõtvust, parandab teie naha üldist tooni ja tekstuuri. Mõned neist eelistest võivad ilmuda juba nädala jooksul, samas kui optimaalsed parandused tulevad välja pärast mitut nädalat. Patsientidel on võimalik kasutada Morpheus8-d ka konkreetsete probleemide, nagu aknearmid või hüperpigmentatsioon, vähendamiseks.

Soovitame läbida Morpheus8 seansside seeria, et saavutada terviklikud tulemused. Seejärel saate oma parendatud nahka säilitada aeg-ajalt toimuvate hooldusprotseduuridega. Näo- või muude nahka noorendavate ravimeetodite lisamine teie nahahooldusrutiini võib veelgi parandada ja säilitada saavutatud tulemusi.

Morpheus8 võimaldab teil kogeda näo tõstmise eeliseid ilma lõikuste või armideta. Teised eelised hõlmavad:

  • Kollageeni tootmise suurenemine
  • Kiired tulemused
  • Minimeeritud aknearmid
  • Vähendatud kortsud
  • Vahenenud venitusarmid
  • Lühem ravi aeg
  • Sihtotstarbeline rasva vähendamine
Olete alati oodatud kliinikus Skin Life Clinic!
Protseduurile saate aja broneerida telefonil +372 56107427 või e-posti aadressil info@skinlifeclinic.ee.