koorimine

jpx3-bio

PX3 Bio on preparaat, mis on mõeldud helendavate omadustega koorimishoolduse läbiviimiseks, värvimuutuste reguleerimiseks, pindmiste kortsude vähendamiseks, niisutamiseks ning akne ja mustade pähe võitluse toetamiseks. Tänu happesegule: monokloroäädikhape, kojiinhape ja mandlihape ning antioksüdandid, saavutame sileda, säravaks ja värskendavaks muutunud naha efekti.

JPX3 Bio on professionaalne kosmeetiline protseduur, mis annab mesoteraapiaga sarnase efekti. See on suurepärane valik neile, kes otsivad kiireid võimalusi kauni ja terve naha saavutamiseks ilma kõrvaltoimete või igapäevasest elust kõrvalejätmiseta. Selle uuenduslikkus seisneb selles, et see annab sügava stimulatsiooni, mõjutamata nahapinda ja epidermist ilma koorumata. See stimuleerib koe sisemist uuenemist ja taastab intensiivselt naha sügavamat kihti väga õrnalt. Siledam ja noorem nahk on nähtav kohe pärast protseduuri.

Rakendamine:

Akne kahjustuste ennetamine,
Heledamaks muutmine ja värvimuutuste vähendamine,
Neokolageneesi stimuleerimine,
Mustpeade ravi,
Väikeste kortsude silumine,
Hüdratsioon,
Värskendus,
Silumine,
Liigse rasu vähendamine,
Aastaringne koorimine,
Näo- ja kehanahk.

koorimine

prx-t33

PRX-T33 on ainulaadne valutu koorimine, mis stimuleerib kollageeni ja elastiini tootmist nahas, mis elavdab piirkonda.

Parim osa sellest koorimisest on see, et ei ole mingit seisakuaega ega liigset koorimist. See koorimine on kaks korda tõhusam kui enamik mõõduka tugevusega koorimisi, kuid ilma, et nahk pärast seda kooruks või oleks tundlik.

See on eriti tõhus probleemsetele nahapiirkondadele, nagu halb tekstuur, pigmentatsioon, laienenud poorid ja akne.

Millised on PRX-T33 eelised?
  • Aitab parandada naha tugevust näol, kaelal, kätel ja dekolteel.
  • Naha pinguldamine rindkere ülaosas
  • Pehmendab jooned ja kortsud
  • Silub mõned armid ja venitusarmid
  • Võidab ja pehmendab hüperpigmentatsiooni
  • Ei mingeid nõelu ega valu
  • Väga vähe või minimaalne seisakuaeg
Kuidas PRX-T33 Peel töötab?

PRX-T33 on ainulaadne valem, mis koosneb kolmest olulisest koostisosast, mis pakuvad suurepärast kliinilist toimet ilma seisakuaegadeta.

TCA-d on kasutatud keemilistes koorimistes juba aastaid ja see on nahale väga kasulik. See võib kahjustada nahapinda, mistõttu peaks seda kasutama ainult koolitatud esteetik. TCA stimuleerib uute naharakkude kasvu ja on põletikuvastase toimega. TCA aitab puhastada poorid, hävitab aknega seotud bakterid ning suurendab naha kollageeni ja elastsust.

H2O2 on tuntud oma tugevate antiseptiliste omaduste poolest nahale kandmisel. Samuti vabastab see suure hulga hapnikku, mis toidab nahka ja muudab selle vastuvõtlikumaks teistele ainetele.

Teaduslikud uuringud on näidanud, et see soodustab haavade paranemist, aitab ümber kujundada naha rakuvälise maatriksi ja vähendab põletikku. Kombineerituna TCA-ga suurendab see tungimist ja tõhusust.

Kolmas komponent PRX-T33 koorimisvahendis on kojiinhape. See konkreetne aine tegeleb pigmentatsiooniprobleemidega, valgustades ja helendades nahka. See on tugev melaniinitootmise pärssiv aine, mis on naha tumedate laikude peamine põhjus.